Sivas Düğün Salonu Fiyatları

Sivas Düğün Salonu Fiyatları

Düğün Salonu Fiyatları

Her yıl düğün yapacak binlerce çiftin akıllarında ki en büyük soru acaba Sivas'ta düğün salonu fiyatları ne kadar olmaktadır. Çünkü düğün planlarının en başında düğün salonunda yapılacak organizasyon yer alır. Peki gerçekten de Sivas'ta düğün salonu fiyatları ne kadar?

Sivas'ta En Uygun Fiyat Grand Masal Düğün Salonu

Sivas'ta onlarca düğün salonu var ve hepsini konsepti, fiyatları hizmeti gibi birçok konuda farklılıkları bulunmaktadır. En modern ve yenilikçi olarak, en yüksek kapasiteli ve güleryüzle salon olarak en ucuz düğün salonu Grand Masal Düğün Salonu'dur. Verilen hizmet ve sunulan imkanlar göz önüne alınıp aynı seviyedeki salonları karşılaştırdığınızda bizlerin organizasyon fiyatının ne kadar uygun olduğunu sizlerde göreceksiniz.

Salon fiyatları yaptırmak istediğiniz organizasyona/paketlere/menüye göre değişmektedir.

Örneğin pastalı bir menü programları kişi başı 15-20 tl'den başlamaktadır. Ve bu pastalı menü de kişi başına kuruyemiş, kuru pasta, dondurmalı yaş pasta, litrelik kola/fanta/soğuk çay/ meyve suyu ikramları bulunmaktadır.Şimdi düşünün bir pastaneye yada restorana gittiğinizde bunların tamamını bir kişiye ısmarladığınız da ne kadar hesap ödersiniz? kişi başı yaklaşık 200 tl tutuyor dediğinizi hissediyor gibiyiz. Aslında bu hesapla ne kadar ugun fiyatla düğün salonu tutmuş olduğunuzu düşünebilirsiniz.

Sizleri muhakak ama muhakkak salonumuza çay içmeye bekliyor, paketlerimiz hakkında bilgi almak ve salonumuzu gezerek nasıl bir ölümsüz anılar bırakabileceğimizi görmenizi istiyoruz.