Naz Dej Konseri

Naz Dej Konseri

Naz Dej Sivas Konseri

14 Şubat Sevgililer Gününe Özel, sesiyle kendisine hayran bırakan Azeri sanatçı Naz Dej konseri Sivas Grand Masal’da sizi bekliyor.

Eşinizle, sevgilinizle, arkadaşlarınızla katılım sağlayabileceğiniz etkinliğimizde, Naz Dej konseri yanısıra, canlı müzik ve hediye çekilişlerimizde yer alacak.

Salonumuzda gerçekleştireceğimiz konserimiz 250 çift (500 kişi) ile sınırlı olacaktır.

Programımız 14 Şubat 2023 Salı Günü Saat 19:00’da başlayacak olup, kapılarımız 18:30 itibariyle misafirlere açılacaktır.

Konser programımız yemeklidir (Ordövr menü).

Azeri sanatçı Naz Dej’in katılımıyla gerçekleşecek olan Konser Etkinliğinde yapılacak çekiliş ile verilecek hediyeler;

Grand Masal Düğün Sarayı
1 Çifte Düğün
10 Kişiye 1.000₺ İndirim Çeki

Grafikser Fotoğrafçılık
20 Kişiye 500₺ İndirim Çeki

Gelince Organizasyon
20 Kişiye 500₺ İndirim Çeki

Sezen Yılmaz Güzellik & Kuaför Merkezi
20 Kişiye Sürpriz Hediyeler

Bilet ücreti: 300 ₺

İletişim ve rezervasyon için:
05437371108

ÇEKİLİŞ DETAYLARI

Grand Masal Düğün Sarayı Hediye Detayları:
-1 çifte verilecek olan düğün hediyesi, Kına ve Davet Salonu için geçerli olup, 2023 yılı içerisinde 300 kişilik pastane menü organizasyonunu kapsamaktadır.
-10 Kişiye 1.000 TL İndirim çekinse ise 14 Şubat sonrasında yapılacak rezervasyonda geçerli olacak olup, daha önce rezervasyon oluşturan çiftlerimiz için geçerli değildir. İndirim çeki, firmamıza bilgi verilmesi dahilinde bir başkasına devri yapılabilir.

Grafikser Fotoğrafçılık Hediye Detayları:
-20 Adet Hediye Çeki, kampanyalı albüm/dış çekimlerinde geçerli olmayıp, orta ve elit dış çekim/albüm paketlerinde geçerli olacaktır. Başka bir kampanya yada indirim ile birleştirilemez ve mevcut etiket fiyatı üzerinden düşülür. İndirim Çeki 14 Şubat tarihi sonrasında yapılacak olan yeni rezervasyonlarda geçerli olup, daha öncesinde rezervasyon yaptıran çiftlerin sözleşmelerinde geçerli olmayacaktır. İndirim çeki, firma bilgisi dahilinde bir başkasına devri yapılabilir.

Gelince Organizasyon:
-20 adet indirim çeki'nin tüm detayları Gelince Organizasyon isteği doğrultusunda yapılacak olup, tüm sorumluluk Gelince Organizasyona ait olacaktır. Çekiliş anında ismi çıkan çiftlerimiz direk firma ile iletişime geçmeleri rica olunur.

Sezen Yılmaz Güzellik & Kuaför Merkezi

-20 kişiye süpriz hediyenin tüm detayları Sezen Yılmaz Güzellik & Kuaför Merkezi isteği doğrultusunda yapılacak olup, tüm sorumluluk Sezen Yılmaz Güzellik & Kuaför Merkezine ait olacaktır. Çekiliş anında ismi çıkan çiftlerimiz direk firma ile iletişime geçmeleri rica olunur.

site için poster masal grafikser