Sivas Düğün Salonu - Grand Masal Düğün Salonu

Sivas Düğün Salonu - Grand Masal Düğün Salonu

Sivas Düğün Salonu Grand Masal

Sivas Düğün Salonu Bin Kişilik

Sivas'ın en iyi düğün salonu olan Grand Masal Düğün Sarayı 2021 yılında da Türkiye'nin en iyi düğün salonu seçilerek Altın Taç ve Türkiye'nin İncileri ödüllerine layık görüldü. Sivas'ta uygun fiyat düğün salonu ama modern hizmet ve mekan isteyen tüm çiftlere hizmet veren salonumuzda, masallar gibi organizasyonlar sizleri beklemektedir. Sadece düğün değil, sivas nişan salonu, sivas kına salonu, sivas sünnet salonu, sivas balo salonu gibi birçok organizasyonlarınızda sizlere 2 adet salonumuz ile hizmet vermekteyiz.

Her yıl yüzlerce çifte ev sahipliği yaptığımız salonlarımızda, yerinizi almak için acele edin. Ne kadar erken rezervasyon yaparsanız eğer hem istediğiniz tarihi bulabilir hem de uygun fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Hem size masal gibi bir düğün yaşatmak hem de misafirleriniz en iyi şekilde ağırlamak için Sivas Düğün Salonu olarak sabırsızlıkla beklemekteyiz.

Sivas Düğün Salonumuz'da, Sivas'ta ilk ve tek olan iklimlendirme sistemleri ile özel ısıtma ve Soğutma cihazları bulunmaktadır. Bu şu anlama gelmektedir; kapalı mekanda ne kadar kalabalık olunursa olunsun dışarıda gibi yada açık havada düğün yapıyormuş hissiyati vermektedir. Bunların yanı sıra son teknolojiye sahip ışık ses sistemleri, düğün esnasında HD sinevizyon gösterimi, Grafikser Fotoğrafçılık tarafından profosyonel jimmy jib, fotoğraf ve video çekim ekibi, canlı yayın ekipmanları, birbirinden farklı robotlar ile farklı renk seçeneği ile led aydınlatmalar, palyaço eşliğinde geniş ve elektrikli oyuncaklara sahip çocuk oyun odası, dini düğün organizasyonlarda ilahi sanatçısı, tasavvuf ekibi ve semazenler, alanında tecrübeli müzisyenlerden canlı orkestra, isteğe göre bay-bayan ayrı olacak şekilde organizasyon seçenekleri, bay ve bayan mescit mevcuttur. Yine en önemlisi ise 2 adet geniş ücretsiz otoparkımız bulunmaktadır.

Sivas Düğün Salonu Fiyatları

Bugüne kadar binlerce düğün, nişan, kına, sünnet ve mezuniyet organizasyonlarına ev sahipliği yapan Sivas Düğün Salonu Grand Masal Düğün Sarayı'nda, düğün, nişan, sünnet, kına gecesi, iş toplantıları, özel davet ve balo organizasyonlarınızı alanında deneyimli kadromuz, dinamik, güler yüzlü kadromuzla herşeyi zevkinize göre düzenleyip sevdiklerinizle birlikte masal gibi bir güne çevirmek için yanınızdayız. Şehir merkezine çok yakın ama şehir trafiğinden uzak Grand Masal Düğün Sarayı'nın huzur ve mutluluk veren modern salonları ile özel günlerinizde sizleri misafir etmekten onur duyarız.